Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı’nda olağan ilçe kongreleri tamamlandı; Antalya’nın 19 ilçesinde yeni ilçe başkanları ve yönetimleri delegelerin oylarıyla belirlendi.
Kongre süreci 27 Haziran tarihinde Kepez ilçesinde başlayan toplantıyla başladı; il teşkilatının koordinasyonunda yaklaşık 15 gün boyunca devam eden sürecin 12 Temmuz tarihinde Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde gerçekleştirilen seçimlerle sona erdiği belirtildi.
Kongrelerde delegelerin oylarıyla seçilen ilçe başkanları, önümüzdeki üç yıl boyunca MHP’nin ilçelerdeki teşkilat çalışmalarını yürütecek.
Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından MHP Antalya teşkilatında yeni dönem resmen başladı. İl Başkanı Sadullah Güneş’in koordinasyonunda görev yapacak ilçe başkanlarının, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek, vatandaşlarla buluşmaları artırmak ve parti faaliyetlerini ilçelerde etkin şekilde sürdürmek amacıyla sahada aktif çalışmalar yürütmesi bekleniyor.
Yeni yönetimlerin önümüzdeki üç yıllık görev süreleri boyunca hem teşkilat yapılanmasını güçlendirmesi hem de Antalya genelinde parti çalışmalarına ivme kazandırması hedefleniyor. Kongrelerde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıkarken, yeni yönetimlerin hizmet odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.
MHP Antalya ilçe başkanlıklarına seçilen isimler şöyle:
- Kepez: Metehan Bölükbaşıoğlu
- Döşemealtı: Kadir Gürcan
- Muratpaşa: Mehmet Turgut Çelebioğlu
- Aksu: Ali Alparslan Bozkurt
- Konyaaltı: Ufuk Soy
- Serik: Ahmet Güzel
- Manavgat: Hakan Rehber
- Gazipaşa: Murat Özgen
- Alanya: Mustafa Türkdoğan
- Gündoğmuş: Raziye Yüksel
- Akseki: Gürsel Yılmaz
- İbradı: Mehmet Dülek
- Kaş: Bayram Bulut
- Demre: Nuri Aslan
- Finike: Mehmet Ali Yalçın
- Kumluca: Ömer Tekin
- Kemer: Ahmet Ali Güven
- Elmalı: Hasan Sert
- Korkuteli: Alper Kaan Yurt

Haber Editörü: Bade Utku
Bade Utku, toplumsal ve teknolojik gelişmeleri tarafsız bir perspektifle analiz eden, doğru bilgiyi odak noktasına alan deneyimli bir haber editörüdür.