Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Çelik’i Hataylı müzikseverlerle buluşturdu.
Çelik, 6 Şubat depremlerinin ardından sık sık Hatay’a gelerek sosyal desteklerde de bulunurken HBB’nin ücretsiz halk konserinde sahne aldı.
Konser, HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da yoğun katılımla gerçekleşti.
Çelik, konserde “Hercai”, “Cici Kız”, “Dilberim”, “Ateşteyim”, “Meyhaneci” ve “Yaman Sevda” başta olmak üzere sevilen eserlerini seslendirdi.
Konser alanını dolduran binlerce müziksever, sanatçının özellikle 90’lı yıllara damga vuran şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek geceyi müzikle geçirdi.
Etkinlikte vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği eserlerle sahne alan etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
HBB, kentte sosyal yaşamı canlandırmak ve vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmak amacıyla konser ve çeşitli organizasyonlarını sürdüreceğini belirtti.
Haberi Derleyen Yazar: Emrah Aladağ