İzmir 34°C
Dolar
46,8622
Euro
53,4748
© 2026 9SN - Son Dakika Haberleri Saniye de Takip Et
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

FETÖ operasyonları sürüyor: İçişleri ve Adalet Bakanlarından kararlılık vurgusu

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, FETÖ mücadelesinin kararlılıkla süreceğini açıkladı.

Yayınlanma
1 Dk Okuma Süresi

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Adalet Bakanı Akın Gürlek, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı. Yapılan açıklamada, operasyonların cumhuriyet başsavcılıkları, emniyet müdürlükleri ve jandarma komutanlıklarının koordinasyonunda gerçekleştirildiği belirtildi.

Ayrıca, en fazla şüphelinin Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunduğu, diğer illerde ise örgütün güncel ve mahrem yapılanmalarına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

Haber Editörü: Emre Aladağ

Kaynak: Haber Merkezi
Emre Aladağ
Haberin Editörü Yönetici

Emre ALADAĞ; siyaset, teknoloji ve ekonomi başta olmak üzere gündemdeki gelişmeleri tarafsızlık ilkesi ve teyitli veri odaklı yaklaşımla analiz eden deneyimli bir haber editörüdür.

İlgili Konular: