Amasya Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Önder Bakan’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Yiğit de yer aldı.
Toplantıda Vali Önder Bakan, il genelinde emniyet ve jandarma teşkilatının koordineli çalışmaları sayesinde asayişin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele ile uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele başta olmak üzere birçok alanda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bakan, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla güvenlik güçlerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirterek, suçun önlenmesi ve kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca, 2026 yılının ilk altı ayında gerçekleştirilen operasyonlar, trafik denetimleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ve diğer güvenlik faaliyetlerine ilişkin istatistiki veriler basın mensuplarıyla paylaşıldı.
Vali Önder Bakan, Amasya’nın huzur ve güvenliğinin korunması noktasında emniyet ve jandarma teşkilatının özveriyle çalışmalarını sürdüreceğini, vatandaşların desteğinin de bu mücadelede büyük önem taşıdığını vurguladı.
Haber Editörü: Emrah Aladağ
Emrah ALADAĞ; siyasetten teknolojiye, ekonomiden güncel gelişmelere kadar geniş bir yelpazede, teyitli bilgi ve tarafsız habercilik ilkeleriyle içerik üreten deneyimli bir haber editörüdür.