Sadio Mane’nin geleceği, Bayern Münih’ten çok daha uzakta görünüyor. Uluslararası basının, forvetin Suudi Arabistan’dan Al-Nassr ile görüştüğünü belirtmesinin ardından resmi olarak teyit geldi. Alman kulübünün başkanı Herbert Hainer, oyuncu hakkında konuştu.
Hainer, “Bayern bunun farkında. Ancak bunlar ilk görüşmeler. Bekleyip görmemiz gerekiyor,” dedi. Başkana göre, transferin sonuçlanması için kulüpler arasında sadece bir anlaşma kaldı.
Mane, Haziran 2022’de 32 milyon Euro’ya Bayern Münih’e geldi. Bonuslarla oyuncunun değeri daha da artabilir, ancak bu transfer gerçekleşirse söz konusu rakamların üstüne çıkmak mümkün olmayacak. Nisan ayında Leroy Sane’yi soyunma odasında yumrukladığı ortaya çıkan futbolcu, beklenileni vermemesinin yanı sıra, kulüpteki atmosferi neredeyse sürdürülemez bir hale getirdi.
Lewandowski ayrıldıktan sonra yedek olarak imzalanan Mane, Bayern Münih için 38 kez sahaya çıktı. Senegalli oyuncu takımı adına 12 gol attı ve 6 asist yaptı.